RESERVA:


NOTÍCIES

+ notícies


COM ARRIBAR
ANIMALS

S'accepten animals de companyia
Cobrem un càrrec de 12€ per animal per raó de higienització de l'habitació un cop hagi marxat el client.
No es permetrà l'accés dels animals de companyia a les zones comunes.
Pes màxim de l'animal de companyia de 20kg.
AGENDA DE ROSES

Inici >> Hotel Canyelles Platja

Hotel Canyelles Platja

L'Hotel Canyelles Platja, hotel de 4 estrelles, està ubicat a una zona privilegiada de la Costa Brava Nord. A primera línia de mar, sobre la platja de Canyelles Petites, racó bucòlic de la Badia de Roses.

L'Hotel consta de 99 habitacions renovades totalment aquest any 2014 (les habitacions front de mar redecorades al 2010), amb bany equipat d'assecador i mirall d'augment, terrassa, mini-bar, TV per satèl·lit, Wi-fi gratuït, telèfon directe, climatització i música ambiental.

Complementa les seves instal·lacions amb piscina, supermercat, llibreria amb premsa diària internacional i nacional i punt d'Internet.

Tant a la sala climatitzada interior, com a la terrassa climatitzada, podran gaudir d'un excel·lent servei de restauració basat amb els productes de mercat de la comarca de l'Alt Empordà i la cuina mediterrània.

Disposa d'un pas subterrani amb dutxes i lavabos que dóna accés directe a la Platja on s'ofereix servei de Snack -Bar i als vespres es converteix en un excel·lent Lounge Bar per a gaudir de còctels amb bona companyia.


Galeria


Hotel Canyelles Platja 4*
© 2017 CopyRight
Política de Privacidad - Contáctenos

Av. Díaz Pacheco, 7-9; 17480
Roses (Costa Brava) Girona, España
+34 972 256 500
+34 972 256 647
info@hotelcanyelles.com
Facebook Hotel Canyelles Twitter Hotel Canyelles Instagram Hotel CanyellesWeb creada por: